Skov & Shelter

Søholmskoven

Vi har i 2006 med støtte for skovrejsning plantet en skov på ca. 12 tdr. land.

Ideen er at kunne opleve en dansk skov som den var for ca. 5000 år siden. Der er derfor udelukkende plantet træer og buske der var i danske skove på dette tidspunkt.

I skoven er opført en shelterplads med 3 sheltere, 2 bålpladser, en stor bålhytte og multtoilet. Der er anlagt aktivitetsbane med fysiske udfordringer rundt i skoven. Det giver mulighed for at vi kan bruge skoven aktivt, også i dårligt vejr - eller måske til en enkelt overnatning. I de daglige aktiviteter bruges skoven til undervisning i vildtpleje og jagt, kultivering af skov og vedligeholdelse af arealer, stier og shelterplads. Der holdes tit arrangementer med mad over bål, eller hygge med kakao og bagning.

Skoven er privat, men det er tilladt at færdes til fods i skoven da der er offentlig adgang. I skoven gælder naturbeskyttelsesloven og skiltning i skoven skal følges.

Brug af Sheltere, bålhytte, multtoilet og aktivitetsbane skal aftales med Søholm:

Sheltere, bålhytte, multtoilet og aktivitetsbane kan lånes til brug for fredelig overnatning i naturen eller børnefødselsdagen, men kun efter forudgående aftale på tlf. 46 49 99 93 eller 27 26 79 93.

Shelterpladsen findes på appen Shelter til download på telefon og på Naturstyrelsens side udinaturen.dk


I haven

Også i haven har vi som en aktivitet bygget et dejligt shelter med tilhørende bålplads. Her kan man nyde køkkenhaven og horisonten.Søholm

Nellikevej 48 

4060 Kr. Såby 

Bo- og Aktivitetsstedet Søholm

Søholm

Nellikevej 48 

4060 Kirke Såby 

46 49 99 93

 info@soeholm.com

© copyright 2021 by Søholm